openingstijden

  Ma 8:30u 18:00u
  Di 8.30u 18.00u
  Wo 8.30u 18.00u
  Do 8.30u 18.00u
  Vr 8.30u 18.00u
  Za 8.30u 15.00u
  Zo Gesloten
Bestellingen uiterlijk tot 17.30u

Adres:  Fransestraat 23
6524 HR Nijmegen
Tel.:  024 322 5977
Fax: 
E-mail:  info@deknollentuin.nl
NL-BIO-01 SKAL 001624


 

Hierbij willen we met trots de nieuwe website aankondigen,

die binnenkort online zal verschijnen.

We hopen dat de site voor iedereen gebruiksvriendelijk is.

Hij is met enthousiasme in elkaar gezet, waarbij we onze medewerkers Ivan (website) en Maria (Foto’s) willen bedanken.

Mocht u al bekend zijn met- en vaste gebruiker zijn van de oude site kunt u bij het eerste bezoek aan de nieuwe website een nieuw wachtwoord aanmaken, dit uit veiligheidsoverweging.

Vriendelijks,

Team Knollentuin

 

 

 

 

 

 

In de Knollentuin bakken wij al sinds 1974 ambachtelijk en biologisch brood. Al onze producten worden gemaakt van de beste grondstoffen en het graan dat we gebruiken wordt op authentieke molenstenen gemalen.

 

De naam Knollentuin is afkomstig van het ‘in je knollentuin zijn’ wat betekent dat je het naar je zin hebt op de plek waar je bent.

Dit stralen wij uit in onze producten die we met veel overgave voor onze klanten bakken.

 

Wij, Anke en Bas Loeffen en Jeroen Sluijters nemen de Knollentuin met ingang van het nieuwe jaar over van de oude vennoten die de bakkerij 35 jaar met liefde hebben gerund.

 

Bas: ‘Als bakkerszoon loopt het bakkersbloed door mijn aderen”

 

Jeroen: ‘De herinnering aan de geur van het paasbrood dat mijn moeder en ik samen maakten toen ik een jaar of 5 was, kwam direct naar boven toen ik voor het eerst de krentenbroden ind de bakkerij uit de oven trok.

 

Anke : 'met veel enthousiasme hoop ik de mooie producten van de Knollentuin te gaan verkopen. Ik kijk er naar uit om kennis te maken met de klanten binnen de vertrouwde prettige sfeer'.

 

Ons assortiment bestaat uit vele soorten gist- en desembrood, waaronder volkoren-, spelt-, mais-, noten-, vruchten- en witbrood.

Ook maken wij een grote variatie zoet (met en zonder suiker) en hartig banket.

Onze specialiteiten zijn o.a. Fransland desembrood, Panforte, Seitanbroodjes en Sachertaart.

Wij hopen onze klanten met net zoveel enthousiasme, inzet en vreugde te blijven ontvangen en nog vele jaren de mooiste producten voor jullie te maken en verkopen.

 

 

 

www.deknollentuin.nl

 

 

 

Geur van vers brood
Het liefst zouden we u de geur van onze winkel laten ervaren; de geur van vers brood. Maar helaas, daarvoor moet u echt langs komen.
Als om half negen de winkel open gaat liggen de broden dampend op de rekken, ze komen dan recht uit de oven. De Knollentuin is een winkel voor mensen die van brood houden.

Naast biologisch brood hebben wij zoet en hartig banket. We maken ter plekke belegde broodjes, verkopen biologische zuivel en alles wat u verder nodig heeft voor een ontbijt of lunch.

Het grote pluspunt van een eigen bakkerij is dat opmerkingen of vragen van klanten direct aan de bakkers doorgegeven kunnen worden. Naast het commerciële bedrijfsbelang heeft de Knollentuin ideële doelen

 

 

Bestellingen kunnen uiterlijk daags tevoren tot 17.30 uur gemailed worden.